CISCO Akadémia

Elektronika - Informatika

Általános információk

 

A Cisco Systems nevű amerikai informatikai cég vezető szerepet tölt be a számítógépes hálózati eszközök piacán. A Cisco technikai minősítései az egész világon elismert oklevelet nyújtanak, melyek a naprakész, magas szintű tudást és a Cisco termékekben és technológiákban való jártasságot bizonyítják. A minősítések megszerzését minden olyan diáknak ajánljuk, akik nemzetközileg elismert dokumentumot szeretnének szerezni tudásukról és hálózat-üzemeltetői, rendszergazda munkakörben kívánnak dolgozni.

CCNA - hálózati és Cisco eszközkezelési alapismeretek

Cisco Certified Network Associate (CCNA) minősítés

A minősítés megszerzői részletes hálózati ismeretekkel, és alapvető Cisco eszköz konfigurálási, karbantartási ismeretekkel rendelkeznek. A minősítés minden további magasabb szintű minősítés alapját képezi.

    * Követelmény: 640-801 kódú CCNA vizsga

 

    * A képzésben résztvevő diákok számára a tananyag online elérhető a http://cisco.netacad.net/ weblapon. Ezért a vizsgákra való felkészüléshez elengedhetetlen feltétel az otthoni INTERNET elérés.

 

    * A CCNA képzési rendszer 4 szemeszterből áll. Szemeszterenként 10-12 modul vizsgát, szemesztert záró online teszt jellegű vizsgát és gyakorlati vizsgát tartalmaz, melyben a megfelelt szint eléréséhez 80%-ot kell teljesíteni a képzésben résztvevőknek.

 

    * A tanfolyam önköltséges. Az első szemeszter önköltségi ára tanulónként 26.500Ft. A tanfolyam szemeszterenként 70 órás. A foglalkozásokat heti két alkalommal, délutáni időpontban tartjuk konzultációs jelleggel.